Om oss

Välkommen till 4an’s – din källa för familjeäventyr i gymnasietiden!

Hej och varmt välkommen till ”4an’s”, en blogg skapad av en familj för familjer som navigerar i livets utmanande men spännande gymnasieskoletapp. Vårt mål är att dela med oss av våra erfarenheter, tips och råd för att göra din resa genom barnens tonårstid lite enklare och definitivt mer givande.

Vår berättelse

”4an’s” började som en liten gnista av inspiration en sen kväll i familjens vardagsrum. Med tre barn i olika stadier av gymnasieskolan insåg vi att vi hade en skatt av information och erfarenheter att dela med andra föräldrar och vårdnadshavare. Från föräldramöten till examensdagar, från tonårstrots till stolta ögonblick, vår resa har varit fylld av ögonblick som vi tror kan lysa upp vägen för andra.

Vårt team

Anna – Mamma, pedagog & planeringsproffs

Med en bakgrund inom pedagogik och en osviklig förmåga att organisera kalendern till perfektion, är Anna hjärtat av ’4an’s’. Hon är den som ser till att alla tåg går i tid – från läxläsning till körövningar – och delar med sig av sina strategier för att hålla familjen på rätt spår.

Tomas – Pappa, tekniknörd & familjens lugna klippa

Tomas är familjens tekniska stöd och det stabila ankaret när stormen drar in. Med ett tålamod som överträffar de flesta, hjälper han våra läsare att navigera i den digitala delen av gymnasieskolan, allt från att välja rätt kalkylator till att förstå de senaste online-trenderna som påverkar våra barn.

Linnea, Erik & Sofia – Gymnasieeleverna med insidertips

Vad vore ’4an’s’ utan våra experter på fältet? Våra barn är i full färd med sina gymnasieäventyr och är här för att ge en röst åt den yngre generationen. De delar med sig av sina egna perspektiv, från studietekniker till hur man hanterar grupparbeten och socialt tryck.

Vårt Uppdrag

På ”4an’s” är vår mission att tillhandahålla en plattform där familjer kan känna sig stöttade och upplysta. Vi tror starkt på att dela våra berättelser, för i delandet finner vi gemenskap och styrka. Oavsett om du är förälder till en blivande gymnasieelev eller mitt i de utmanande åren, vill vi erbjuda något värdefullt för dig.

Vår Innehåll

På vår blogg hittar du en mängd ämnen, inklusive:

  • Studietips och strategier
  • Familjevänliga aktiviteter för att stärka banden
  • Råd för att hantera stress och ångest i skolan
  • Berättelser från verkliga livet som inspirerar och upplyser
  • Recensioner av resurser och verktyg för gymnasieelever och deras familjer

Vi hoppas att du hittar en känsla av gemenskap och stöd här på ”4an’s”. Tveka inte att nå ut till oss med dina frågor, berättelser eller förslag på ämnen du vill att vi ska utforska.

Tack för att du är en del av vår resa. Tillsammans gör vi gymnasietiden lite ljusare för alla familjer.

Med värme,

Anna, Tomas, Linnea, Erik & Sofia